Om meg

Mitt navn er Tonje Rønning Hansen, jeg er 26 år, og kommer opprinnelig fra Andøy. De siste to årene har jeg bodd i Helsingborg, Sverige. Jeg studerer til en bachelor administrasjon og ledelse ved Høyskolen Kristiania Nettstudier, og dette semesteret har jeg valgt å spesialiserer meg i Digital Markedsføring. Jeg valgte Digital Markedsføring fordi verden er i stadig endring og mye av vår hverdag skjer digitalt. Jeg ønsker å lære meg om utfordringene og verktøyene til denne verden for å kunne fortsette å utvikle den.

__________________________

Som person er jeg kreativ, organisert og lærelysten. Jeg er tidligere utdannet tannpleier, og har et årsstudium i engelsk, men har i senere år jobbet som reiseleder i Alpene, selger i butikk, produktsjefassisstent på CDON og innenfor administrasjon hos en byggeentreprenør. Jeg elsker nye utfordringer.

_______________________________________________

Dette semesteret pakker jeg kofferten og tar studiene med til Lisboa, Portugal. Her håper jeg at jeg kan få inspirasjon og nye kontakter som kan hjelpe meg på reisen gjennom digital markedsføring.

________________________________________________